Jason Rogel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jason Rogel (2008)

Jason Rogel iku sawijining aktor Amérikah Sarékat katurunan Filipino. Awaké akèh main ing sérial télévisi kaya ta Kevin from Work, Cougar Town, lan The Mistle-Tones. Dhèwèké uga main ing filem Swamp Shark (2011).

Babad slira[besut | besut sumber]

Jason Rogel iku lair lan gedhé ing Long Beach, California. Dhèwèké iku katurunan Filipino.