Suthil

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Suthil ya iku piranti kanggo masak. Gagang suthil padatan digawé saka kayu lan wesi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Suthil&oldid=987006"