Suthil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Suthil ya iku piranti kanggo nggoréng. Suthil kagawe saka wesi utawa wesi anti karat lan padatan garanè kagawe saka kayu utawa plastik.