Suthil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Suthil ya iku piranti kanggo nggoréng. Suthil kagawe saka wesi utawa wesi anti karat lan padatan garanè kagawe saka kayu utawa plastik.