Susu skim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
susu skim ing gendul

Susu skim ( Inggris : Skim milk) yaiku susu tanpa lemak sing disiram bubuk susu kanthi ngurangi kadhaa banyu lan lemak sing ana ing susu. [1] Susu skim minangka bagean saka susu sing krim dijupuk kanthi separo utawa kabeh. Isi lemak ing susu skim udakara 1%. Susu skim ngemot kabeh konten sing ditahan ing kabeh kasus kajaba lemak susu lan vitamin sing larut lemak.

Kapustakan[besut | besut sumber]

  1. Cahaya Surya Gemilang. 2009. Susu bubuk skim.Diakses pada 11 Juni 2010.