Sushki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sushki
Sooshki.jpg
JinisSweet bread
Panggonan asalRussia
Woworan pokokFlour, eggs, sugar
Buku masakan: Sushki  Médhia: Sushki

Sushki (sg. Sushka ; Russian: су́шки , jamak; Russian: су́шка , tunggal) iku ali-ali roti tradisional Eropa Wétan cilik, renyah, lan legi dipangan kanggo panganan cuci mulut, biasane nganggo teh utawa kopi. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Изделия хлебобулочные бараночные. Общие технические условия. ГОСТ 32124-2013". 2013. Retrieved 2019-02-24.