Susan Helms

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Susan Jane Helms
Letjen. Susan J. Helms, USAF
Antariksawati NASA
Lair (1958-02-26) Fèbruari 26, 1958 (umur 64)
Charlotte, Carolina Lor, AS
Pedamelan sanèsInsinyur
PeringkatLetnan Jenderal, Angkatan Udhara Amerika Sarekat
MisiSTS-54, STS-64, STS-78, STS-101, Expedition 2 (STS-102 / STS-105)
Èmblem misiSts-54-patch.png Sts-64-patch.png STS-78 patch.svg Sts-101-patch.svg STS-102 Patch.svg Expedition 2 insignia.svg Sts-105-patch.svg

Susan Jane Helms (lair 26 Fèbruari 1958; umur 64 taun) yaiku pensiunan letnan jenderal ing Angkatan Udhara Amerika Sarekat lan mantan antariksawati NASA. Ia menika komandan 14th Air Force (Air Forces Strategic); lan komandan Joint Functional Component Command for Space ing Pangkalan Angkatan Udhara Vandenberg, California.[1] Helms dadi anggota kru ing limang misi pesawat ulang alik lan menyang International Space Station (ISS) nganti luwih saka limang wulan ing 2001.[2] Helms rasmi pensiun saka Angkatan Udhara Amerika Sarekat ing 2014.

Referensi[besut | besut sumber]

 Artikel ini berisi bahan berstatus domain umum dari situs web atau dokumen National Aeronautics and Space Administration.

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng AFBio
  2. "STS-102 Mission Control Center Status Report # 7". NASA. Diarsip saka sing asli ing 2006-10-14. Dibukak ing 2019-04-12. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Pranala jaba[besut | besut sumber]