Sulmierzyce

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Sulmierzyce
POL Sulmierzyce COA.svg
Lambang Sulmierzyce
120px
Lokasi Sulmierzyce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sulmierzyce
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sulmierzyce (Jerman Sulmierschütz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sulmierzyce&oldid=1001905"