Sulmierzyce

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sulmierzyce
POL Sulmierzyce COA.svg
Lambang Sulmierzyce
Barkas:POL Sulmierzyce map.svg
Lokasi Sulmierzyce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sulmierzyce
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sulmierzyce (Jerman Sulmierschütz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.