Sulli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Sulli Choi)
Sulli Choi
최설리
崔雪莉
F(x)Sulli.JPG
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Choi Jin Ri (최진리)
Paraban Sulli
Ssul
Giant Baby
One Million Dollar Smile
Lair (1994-03-29) 29 Maret 1994 (umur 22)
Yangsan, South Gyeongsang, South Korea
Saka Busan, South Korea
Pakaryan actress, dancer, singer, rapper, model, MC
Mangsa akarya 2005–present
Labèl SM Entertainment (South Korea)
Sing magepokan f(x), SM Town, Inkigayo
Sana jaringan me2day.net/fx sulli
Signature of Sulli
Sulli Choi

Choi Sulli (lair Choi Jinri; 29 Maret 1994), punika panjenenganipun aktris Koréa, penyanyi, penari, ugi MC. Panjenenganipun miwiwiti minangka pamarkaryanipun dados aktris anak inggih punika ing taun 2005.Sulli uga kalebu anggota saking 5 - anggota kalompok wadon f (x), ingkang dimadegake déning panjenenganipun SM Entertainment minangka taun 2009 lan MC saking Inkigayo Program SBS wiwit 2010/02/07 ngantos sapunika [1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sulli&oldid=1101014"