Sulejów

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Sulejów
POL Sulejów COA.svg
Lambang Sulejów
120px
Lokasi Sulejów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sulejów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sulejów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sulejów&oldid=1001939"