Sukikai Selatan, Nabire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sukikai Selatan, Nabire
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nabire {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Sukikai Selatan iku dhistrik ing Kabupaten Nabire Propinsi Papua.

Kabupaten Nabire