Sugapa, Paniai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugapa, Paniai
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Paniai {{{nama dati2}}}]]

Sugapa iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Paniai Propinsi Papua.

Kabupatèn Paniai