Suchowola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Suchowola
POL Suchowola COA.svg
Lambang Suchowola
120px
Lokasi Suchowola
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Suchowola
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Suchowola (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.