Suchedniów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Suchedniów
POL Suchedniów COA.svg
Lambang Suchedniów
120px
Lokasi Suchedniów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Suchedniów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Suchedniów (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.