Subspesies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Subspesies ing KamusWiki.

Ing zoologi, lan uga ing cabang biologi liyané, subspesies iku peringkat takson kang wujud subordinat saka spésies. Subspesies iku grup taksonomik kang sithik kapisah saka spésies utama. Karakteristiké asalé saka owah-owahan kang dumadi utawa évolusi amarga distribusi geografikal utawa isolasi saka spésies utama. Subspesies uga bisa dideskripsiaké diversifikasi spésies utama.