Strzelno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Strzelno
POL Strzelno COA.svg
Lambang Strzelno
120px
Lokasi Strzelno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Strzelno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Strzelno (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Strzelno&oldid=1001818"