Stryków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stryków
POL Stryków COA.svg
Lambang Stryków
Barkas:POL Stryków map.svg
Lokasi Stryków
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Stryków
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Stryków (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.