Steven Seagal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Steven Frederic Seagal
Steven Seagal by Gage Skidmore.jpg
Lair (1952-04-10) April 10, 1952 (umur 66)
Lansing, U.S.
Pakaryan Actor
Taun aktif 1988 - sapunika

Steven Seagal (lair 10 April 1952) ya iku aktor saka Amérika Sarékat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]