Stasiun Balapan (lagu)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Stasiun Balapan punika lagu Jawi ingkang kagolong genre campursari, ingkang dipuntembangaken déning Didi Kempot. Lagu puniki wiwit populèr ing taun 1990-an

Tèks lagu[besut | besut sumber]

STASIUN BALAPAN

  • Ning Stasiun Balapan
  • Kutho Sala sing dadi kenangan
  • Kowe karo aku
  • Nalika ngeterke lungamu
    • Ning Stasiun Balapan
    • Rasane kaya wong kelangan
    • Kowe ninggal aku
    • Ra krasa netes eluh ning pipiku
  • Ref. Dha ah... dhadhah sayang
  • Dhah... slamat jalan
    • Janji lunga mung sadhéla
    • Jare sewulan ra ana
    • Pamitmu nalika semono
    • Ning stasiun Balapan Sala
  • Janji lunga mung sadhéla
  • Malah tanpa kirim warta
  • Lali apa pancen nglali
  • Yèn eling mbok énggal bali
    • Ning Stasiun Balapan
    • Kutha Sala sing dadi kenangan
    • Ning Stasiun Balapan
    • Rasane kaya wong kelangan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]