Stadion Jatidhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatidhiri
location = Semarang, Indonésia
Dibuat2006 (didandani)
Dibuka2006
DirenovasiLiga Indonésia
PemilikPSIS Semarang
OperatorPSIS Semarang
Kapasitas
20.000
Ukuran lapangan
105 x 70 m

Stadion Jatidhiri ya iku stadion kang dumunung ana ing Semarang. Stadion iki kandhang saka tim PSIS Semarang. Saiki PSIS Semarang main ana ing kompetisi divisi utama Liga Indonesia. Mapan ana ing Désa Karangreja, Kacamatan Gajahmungkur, Kota Semarang. Stadion iki kurang luwih bisa nampung 20.000 penonton. Saliyané stadion, ing komplek iki uga ana GOR (Gedhung Olah Raga), bèji, lan sarana ulah raga liyané.