Sriping

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kerala banana chips Upperi varuthath.jpg

Sriping(Indonésia: Keripik pisang) ya iku panganan sing digawé saka gedhang sing diiris tipis lan digorèng nganggo glepung sing uwis disogi bumbu. Lumrahé rasané madan gurih kaya ana mambu bawang sing gurih. Panganan kiye kasebar kanthi arep kabèh se Pulau Jawa.

Uga Dèlèng[besut | besut sumber]