Spy Kids: All the Time in the World

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Spy Kids: All the Time in the World nggih punika sesirah filem kaluwargi, misteri, laga, pangembaran saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Robert Rodiguez. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka juru damel lan panganggit skénario. Tanggel jawab babagan musik kapasrahaken dhumateng Carl Thiel kaliyan Robert Rodriguez. Piyambakipun ugi ngecakaken sinematografi lan pambesutan filem. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Jessica Alba, Joel McHale, Alexa Vega, Daryl Sabara, RowanBlanchard, Mason Cook, Ricky Gervais, lan Jeremy Piven. Filem punika kababar ing surya 19 Agustus 2011. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $40,000,000.

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c Germain Lussier (October 27, 2010). "‘Spy Kids 4: All the Time in the World’ Now Shooting; Jeremy Piven Playing The Villain". /Film. Dijupuk October 28, 2010. 
  2. [1]
  3. Russ Fischer (August 24, 2010). "Jessica Alba Starring in ‘Spy Kids 4'". /Film. Dijupuk October 28, 2010. 
  4. Russ Fischer (September 8, 2010). "Joel McHale Joins ‘Spy Kids: All the Time in the World’". /Film. Dijupuk October 28, 2010. 
  5. "Joel McHale Joining Spy Kids: All the Time in World - ComingSoon.net". ComingSoon.net. 2010-09-08. Dijupuk 2010-09-08.