Spy Kids: All the Time in the World

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Spy Kids: All the
Time in the World
Gambar:Spy kids four all the time in the world poster.jpg
Poster teatrikal
DisutradaraniRobert Rodriguez
DiprodhuseriRobert Rodriguez
Ditulis déningRobert Rodriguez
DibintangiJessica Alba
Joel McHale
Alexa Vega
Daryl Sabara
Rowan Blanchard
Mason Cook
Ricky Gervais
Jeremy Piven
DimusikiRobert Rodriguez
Carl Thiel
SinématografiRobert Rodriguez
Dibesut déningRobert Rodriguez
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningDimension Films
Tanggal metu
  • Agustus 19, 2011 (2011-08-19)
[1]
NagaraAmérika Sarékat
BasaInggris
Rantaman40.000.000 Dolar AS[2]

Spy Kids: All the Time in the World nggih punika sesirah filem kaluwargi, misteri, laga, pangembaran saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Robert Rodiguez. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka juru damel lan panganggit skénario. Tanggel jawab babagan musik kapasrahaken dhumateng Carl Thiel kaliyan Robert Rodriguez. Piyambakipun ugi ngecakaken sinematografi lan pambesutan filem. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Jessica Alba, Joel McHale, Alexa Vega, Daryl Sabara, RowanBlanchard, Mason Cook, Ricky Gervais, lan Jeremy Piven. Filem punika kababar ing surya 19 Agustus 2011. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $40,000,000.

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c Germain Lussier (October 27, 2010). "‘Spy Kids 4: All the Time in the World’ Now Shooting; Jeremy Piven Playing The Villain". /Film. Dijupuk October 28, 2010. 
  2. [1]
  3. Russ Fischer (August 24, 2010). "Jessica Alba Starring in ‘Spy Kids 4'". /Film. Dijupuk October 28, 2010. 
  4. Russ Fischer (September 8, 2010). "Joel McHale Joins ‘Spy Kids: All the Time in the World’". /Film. Dijupuk October 28, 2010. 
  5. "Joel McHale Joining Spy Kids: All the Time in World - ComingSoon.net". ComingSoon.net. 2010-09-08. Dijupuk 2010-09-08.