Spinosaurus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Spinosaurus
Kalamangsa: EarlyLate Cretaceous, 112–97 Ma
Mounted Spinosaurus.jpg
wrangka Spinosaurus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Reptilia
Superordho: Dinosauria
Ordho: Saurischia
Subordho: Theropoda
Famili: Spinosauridae
Génus: Spinosaurus
Stromer, 1915
Type species
Spinosaurus aegyptiacus
Stromer, 1915

'Spinosaurus' (artine: kadal balung) iku dinosaurus Theropoda sing urip ing endi saiki sinebut Amerika Utara,saka tahap ngisor jaman Albian nganti ngisor tahap Cenomanian kira-kira 112 yuta taun kepengker.[1]


Dhaftar Pustaka[besut | besut sumber]

  1. ^ {{en}[[1]]}