Spinosaurus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Spinosaurus
Temporal range: EarlyLate Cretaceous, Cithakan:Fossilrange
wrangka Spinosaurus
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Reptilia
Superorder: Dinosauria
Ordo: Saurischia
Suborder: Theropoda
Kulawarga: Spinosauridae
Marga: Spinosaurus
Stromer, 1915
Jinis spésiès
Spinosaurus aegyptiacus
Stromer, 1915

'Spinosaurus' (artine: kadal balung) iku dinosaurus Theropoda sing urip ing endi saiki sinebut Amerika Utara,saka tahap ngisor jaman Albian nganti ngisor tahap Cenomanian kira-kira 112 yuta taun kepengker.[1]


Dhaftar Pustaka[besut | besut sumber]

  1. ^ {{en}[[1]]}
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Spinosaurus&oldid=831224"