Soto mi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Soto mie
Soto Mie Bogor 2.JPG
Soto mie bogor style, noodle and rice vermicelli, cabbage, tomato, (cartilage and tendons of cow's trotters) and tripes, risoles spring rolls, served in broth soup, added sweet soy sauce, sprinkled with fried shallots and sambal chilli.
Jeneng liyanéSoto mi, Mee soto
AjanganMain course
Panggonan asalIndonesia[1]
Tlatah utawa prajaNationwide in Indonesia, also popular in Maritime Southeast Asia
Olah-olahan nasional gegayutanIndonesia, Singapore, Malaysia
Hawa ajanganHot
Woworan pokokChicken, or beef soups with noodle
Ènergi panganan
(per ajangan)
433[2] kcal
Buku masakan: Soto mie  Médhia: Soto mie

Soto mie, [3] Soto mi, utawa Mee soto minangka sawijining panganan sup mi Indonesia pedhes [4] umume ditemokake ana ing Indonesia, Malaysia, lan Singapura. Mie tegese mie digawe saka glepung, uyah lan endhog, dene soto nuduhake sup Indonesia . Ing Indonesia diarani soto mie lan dianggep minangka salah sawijining varian soto, dene ing Malaysia lan Singapura diarani mee soto .

  1. "Jakarta Street Food". Dibukak ing 12 January 2016.
  2. "Calories in Singapore Hpb Mee Soto".
  3. "Soto Mie Bogor" (ing basa Indonesian). Indonesia Kaya. Dibukak ing 11 August 2014.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  4. Whitmarsh, A.; Wood, M. (2013). Jakarta: 25 Excursions in and Around the Indonesian Capital. Tuttle Publishing. p. 119. ISBN 978-1-4629-0893-6. Dibukak ing 1 February 2015.