Sosis gulung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sausage roll
Sausage-rolls.jpg
JinisPastry
AjanganLunch / Snack
Woworan pokokPuff pastry, sausage meat
Buku masakan: Sausage roll  Médhia: Sausage roll

Gulung sosis minangka sawijining jajanan nyamikan sing enak, kawentar ing negara- negara Komanwel . Didol ing toko ritel lan uga kasedhiya saka toko roti minangka panganan sing dijupuk . Versi miniatur bisa disajikake minangka prasmanan utawa panganan pesta. Meat lan jajanan resep-resep padha kalebu ing Ceko klobásník, ing saucijzenbroodje Walanda, Jerman Münsterländer Wurstbrötchen lan roti sosis ing Amerika Serikat.