Sop lan roti isi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sajian sup lan roti isi, disedhiyakake nganggo kripik

Panganan gabungan sup lan sandwich minangka salah sawijining olahan jinis sup sing diiringi roti lapis . Wis dadi panganan sing populer ing Amerika Serikat wiwit taun 1920an. Sawetara rantai restoran AS khusus ing panganan kasebut, lan wis diproduksi kanthi akeh minangka panganan beku sing wis disiyapake.

Sandwich keju panggang karo sup tomat