Sop babat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tripe soup
Tripe soup from Turkey.jpg
Tripe soup (işkembe çorbası) from Turkey
AjanganSop
Woworan pokokOffal (Tripe)
Buku masakan: Tripe soup  Médhia: Tripe soup

Sup babat utawa babat godhog yaiku sup utawa rebus sing digawe jeroan (weteng utawa wedhus / weteng).