Solec Kujawski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Solec Kujawski
POL Solec Kujawski COA.svg
Lambang Solec Kujawski
POL Solec Kujawski map.svg
Lokasi Solec Kujawski
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Solec Kujawski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Solec Kujawski (Jerman Schulitz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.