Skoki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Skoki
POL Skoki COA.svg
Lambang Skoki
120px
Lokasi Skoki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Skoki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Skoki (Jerman Schokken) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.