Ski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
SKI Citrus Soda
Ski soda bottle.JPG
Comparison of the ten ounce bottle (left) and the twelve ounce bottle (right)
JenisFlavored soft drink
ProdusenThe Double Cola Company
Negara asalUnited States
Diperkenalkan1956
Produk terkaitSun Drop, Squirt, Vault, Mountain Dew, Mello Yello, Surge

SKI minangka salah sawijining jinis soda jeruk sing digawe saka jus jeruk lan jeruk nipis. Iki diproduksi dening Perusahaan Cola Ganda.