Skórcz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Skórcz
POL Skórcz COA.svg
Lambang Skórcz
120px
Lokasi Skórcz
Skórcz Church.JPG
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Skórcz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Skórcz iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.