Sistem lintang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tata Surya

Sistem lintang iku sawijining sistem sing dumadi saka siji utawa sawetara lintang lan racaké arupa sistem keplanètan sing kabentuk akibat tarikan gravitasi. Ing antarané sistem lintang anasistem tata surya sing dumadi saka Srengéngé lan obyèk-obyèk liya, kalebu Bumi sing orbité ngubengi srengéngé mau.

Conto saka sistem lintang yakuwi:

Uga delengen[besut | besut sumber]