Sistem lintang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tata Surya

Sistem lintang iku sawijining sistem sing dumadi saka siji utawa sawetara lintang lan biasané arupa sistem keplanètan sing kabentuk akibat tarikan gravitasi. Ing antarané sistem lintang anasistem tata surya sing dumadi saka Srengéngé lan obyèk-obyèk liya, klebu Bumi sing orbité ngubengi srengéngé mau.

Conto saka sistem lintang yakuwi:

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sistem_lintang&oldid=821758"