Sint-Truiden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sint-Truiden

Cithakan:Infobox Belgium Municipality

Sint-Truiden (basa Prancis: Saint-Trond) iku sawijining gemeente ing Provinsi Limburg (lan ibukuthané), ing Flandria, salah siji saka telu entitas pulitik ing Belgia.

Nalika tanggal 1 Januari 2010 Sint-Truiden duwé total pedunung 39.309 jiwa. Wilayah totalé 106,87 km² kanthi kapadhetan pedunung 368 jiwa/km².