Sinchan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sinchan (basa Jepang: クレヨンしんちゃん, Kureyon Shin-chan), iku tokoh kartun kang asalé saka Jepang.