Simboro lan Kepulauan, Mamuju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simboro lan Kepulauan, Mamuju
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mamuju {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Simboro lan Kepulauan iku kecamatan ing Kabupaten Mamuju propinsi Sulawesi Barat.

Kabupaten Mamuju