Simbar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
thukule simbar

Simbar yaiku rambut kang thukul ing dhadha manungsa, antarane weteng lan gulu. Simbar thukul nalikane umur puber lan sawise, ndadekake simbar salah siji tandha kelamin sekunder senajan ora wajib ana. Saperangan wong lanang nduweni simbar.

Umume simbar thukul ing umur 15-18 taun, senajan uga akeh kang thukule ing umumr 20-30 taun.

Saperangan wong lanang nduweni simbar tekan weteng
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Simbar&oldid=834347"