Simbar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
thukule simbar

Simbar ya iku rambut kang thukul ing dhadha manungsa, antarane weteng lan gulu. Simbar thukul nalikane umur puber lan sawise, ndadekake simbar salah siji tandha kelamin sekunder senajan ora wajib ana. Saperangan wong lanang nduweni simbar.

Umume simbar thukul ing umur 15-18 taun, senajan uga akèh kang thukule ing umumr 20-30 taun.

Saperangan wong lanang nduweni simbar tekan weteng
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Simbar&oldid=1075168"