Siligo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Koordinat: 40°35′N 8°44′E / 40.583°N 8.733°E / 40.583; 8.733

Siligo iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Sassari ing region Sardinia, nagara Italia. Jembar wewengkon 43,6 km2 lan cacahing padunung 943 jiwa (data taun 2010) kanthi kapadhetan 22 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Bessude, Banari, Bonannaro, Ardara, Codrongianos, Florinas lan Ploaghe.