Sikil babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trotter babi ing ngarep wortel potong bayi lan siung bawang putih

Trotter babi, uga dikenal minangka pettitoe, [1] minangka istilah kuliner kanggo sikil babi . Irisan digunakake ing macem-macem masakan ing saindenging jagad, lan ngalami kebangkitan maneh ing pungkasan taun 2000an . [2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pettitoes Definition". Merriam-Webster Dictionary. Dibukak ing 29 May 2016.
  2. Carmichael, Sri (21 October 2009). "Pig's trotters fly off the shelves as customers seek cheap meat cuts". The Evening Standard. Diarsip saka sing asli ing 24 October 2009.
Troli babi, dadi Crubeens gaya Irlandia ing Illinois