Siemens S45

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Siemens S45i

Siemens S45 (dikenalake taun 2001) ya iku henpon saka Siemens Mobile kang sepisanan nduweni fasilitas GPRS kanggo koneksi data lan internet, kanthi migunakake jaringan GSM-900 lan GSM-1800.

Henpon ii nduweni memori internal 360KB kang bisa digunakake kanggo nyimpen werna-werna file, kayadene memori umume. Kanggo sesambungan karo komputer, henpon iki bisa migunakake kabel data lan infrared.

Sabanjure, uga ana seri S45i kang nduweni tambahan fasilitas E-mail client.

Technische Daten[besut | besut sumber]

Kenngröße Daten
Funknetz GSM Dualband 900/1800 MHz
Maße 109 x 46 x 20 mm
Gewicht 91 g
Display-Auflösung 101 x 80 Pixel, schwarz-weiß
Display-Farbtiefe 2 Farben
Akkulaufzeit 300 h (Standby)
6 h (Gespräch)
Betriebssystem Siemens-spezifisch
GPRS Class 10 (2 Tx / 4 Rx)
Schnittstellen IrDA, seriell
Besonderheiten 4 Spiele, Sprachwahl, T9, Sync-Software, WAP-Browser

Seri kang saemper[besut | besut sumber]

Siemens Mobile uga ngetokake seri liya kang saemper karo S45, ya iku :

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Siemens_S45&oldid=984733"