Shekerbura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Shekerbura
Shekerbura by Liya.jpg
Shekerbura
JinisDessert
Panggonan asalAzerbaijan
  Médhia: Shekerbura

Shekerbura (Basa Basa Azéri: şəkərbura ), minangka sawijining panganan cuci mulut Azerbaijan .[1] Iki minangka jajanan sing legi kanthi bentuk setengah wulan, diiseni kacang almond, hazelnut, utawa walnut, lan gula.[2] Shekerbura, shorgoghal, lan pakhlava minangka panganan ikonik ing liburan Novruz ing Azerbaijan .[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Şekerbura tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle
  2. Ministry of Culture and Tourism Republic of Azerbaijan (2013). Kerimli T; Kerimov E; Ramazanova A (èd.). Azerbaijani Cuisine (A Collection of Recipes of Azerbaijani Meals, Snacks and Drinks) (PDF). Baku: «INDIGO» print house. kc. 111. ISBN 978-9952-486-00-1. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2019-03-27.
  3. News.Az - Shekerbura - Sweet nut pies