Setatsiyun Tambun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Setasiun Tambun
250px
Stasiun Tambun
Letak
PropinsiJawa Kulon
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi 1 Jakarta
PunggelanTBN
Dhuwuring stasiun+19 m dpl
LayananPatas Purwakarta
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setasiun

Setatsiyun Tambun (TBN) ya iku stasiun sepur kang dumunung ana ing Mekarsari, Tambun Kidul, Bekasi. Setatsiyun kang ana ing pamukaan lemah kurang luwih 19 m dpl kang ana ing Laladan Operasi 1 Jakarta.

Sepur[besut | besut sumber]

Kacilakan[besut | besut sumber]


Stasiun sadurungé:
Stasiun Bekasi
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Cibitung

Koordhinat: 6°15′31″S 107°03′21″E / 6.258719°S 107.0558614°E / -6.258719; 107.0558614