Setatsiyun Tagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Tagiri

田切駅
Tagiri Station IidaLine JRCentral.jpg
Setatsiyun Tagiri ing April 2009
Lokasi2795 Tagiri, Iijima-machi, Kamiina-gun, Nagano-ken 99-3701
Jepang
Koordinat35°41′43″N 137°56′01″E / 35.6952°N 137.9337°E / 35.6952; 137.9337Koordhinat: 35°41′43″N 137°56′01″E / 35.6952°N 137.9337°E / 35.6952; 137.9337
OperatorJR logo (central).svg JR Central
JalurJR Central Iida Line.svg Jalur Iida
Letak dari pangkal160.1 km saka Toyohashi
Jumlah peron1 peron sisi
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka11 Februari 1918
Penumpang
FY201638 (per dina)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Tagiri kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Tagiri
Setatsiyun Tagiri
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Tagiri kapernah ing Jepang
Setatsiyun Tagiri
Setatsiyun Tagiri
Setatsiyun Tagiri (Jepang)

Setatsiyun Tagiri (田切駅 Tagiri-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Iida ing kutha Iijima, Distrik Kamiina, Prefektur Nagano, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Tagiri dilayani dening Jalur Iida lan nduweni adoh 160.1 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Setatsiyun Toyohashi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Tagiri ing Wikimedia Commons