Menyang kontèn

Setatsiyun Sakuramachi (Nagano)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Sakuramachi

桜町駅
Setatsiyun Sakuramachi, Oktober 2009
Lokasi2-50 Sakuramachi, Iida-shi, Nagano-ken 395-0014
 Jepang
Koordinat35°31′20″N 137°49′46″E / 35.52222°N 137.82944°E / 35.52222; 137.82944Koordhinat: 35°31′20″N 137°49′46″E / 35.52222°N 137.82944°E / 35.52222; 137.82944
Ketinggian520.0 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Iida
Letak dari pangkal130.1 km saka Toyohashi
Jumlah peron1 peron sisi
Informasi lain
StatusOra nduweni staff
Sejarah
Dibuka3 Agustus 1923
Penumpang
FY201597
Lokasi pada peta
Setatsiyun Sakuramachi kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Sakuramachi
Setatsiyun Sakuramachi
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Sakuramachi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Sakuramachi
Setatsiyun Sakuramachi
Setatsiyun Sakuramachi (Jepang)

Setatsiyun Sakuramachi (桜町駅 Sakuramachi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Iida ing kutha Iida, Prefektur Nagano, Jepang, dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).[1]

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Sakuramachi dilayani dening Jalur Iida lan nduweni adoh 130,1 kilometer saka titik awal jalur ing Setatsiyun Toyohashi.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. ISBN 9784784071647.
  2. 市勢の概要2015(平成28年版)I.運輸・通信 [City Statistics (Fiscal 2015) section I Transport - Communications] . Japan: Iida City. 2017. Diarsip saka sing asli ing 2020-08-12.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Sakuramachi (Nagano) ing Wikimedia Commons