Menyang kontèn

Setatsiyun Shiteguri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shiteguri

為栗駅
Setatsiyun Shiteguri, Mei 2010
LokasiHiraoka, Tenryū-mura, Shimoina-gun, Nagano-ken 399-1201
 Jepang
Koordinat35°18′41″N 137°50′54″E / 35.3114°N 137.8482°E / 35.3114; 137.8482Koordhinat: 35°18′41″N 137°50′54″E / 35.3114°N 137.8482°E / 35.3114; 137.8482
Operator JR Central
Jalur Jalur Iida
Letak dari pangkal98.5 km saka Toyohashi
Jumlah peron1 peron sisi
Informasi lain
StatusTanpa staff
Sejarah
Dibuka18 Agustus 1936
Penumpang
FY20164 (per dina)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Shiteguri kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Shiteguri
Setatsiyun Shiteguri
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Shiteguri kapernah ing Jepang
Setatsiyun Shiteguri
Setatsiyun Shiteguri
Setatsiyun Shiteguri (Jepang)

Setatsiyun Shiteguri (為栗駅 Shiteguri-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Iida ing desa Tenryū, Shimoina, Prefektur Nagano, Jepang, dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Shiteguri dilayani dening Jalur Iida lan nduweni adoh 98,5 kilometer saka titik awal jalur ing Setatsiyun Toyohashi.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 83 JRの駅別乗車人員-1日平均 [Nagano Prefectural Statistics (Fiscal 2016) Section 84] (PDF) . Japan: Nagano Prefecture. 2017. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2019-03-25.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Shiteguri ing Wikimedia Commons