Setatsiyun Kusugawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kusugawa

久寿川駅
Setatsiyun Kusugawa
LokasiImazu Akebono-cho, Nishinomiya, Hyōgo
(兵庫県西宮市今津曙町)
Jepang
Koordinat34°43′37″N 135°21′25″E / 34.726956°N 135.356838°E / 34.726956; 135.356838Koordhinat: 34°43′37″N 135°21′25″E / 34.726956°N 135.356838°E / 34.726956; 135.356838
OperatorHanshin Electric Railway
JalurJalur Utami Hanshin
Jumlah peron2 peron samping
Penghubung antarmoda
Konstruksi
Jenis struktursetatsiyun ngisor lemah
Informasi lain
Kode stasiunHS 15
Sejarah
Dibuka1905
Nama sebelumnyaImazu (nganti 1925)
Penumpang
20192,326 (mung penumpang sing mangkat)[1]

Setatsiyun Kusugawa (久寿川駅 Kusugawa-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Nishinomiya, Prefektur Hyōgo, Jepang. Setatsiyun kasebut diduweni lan dioperasike dening operator swasta Hanshin Electric Railway.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2020 Handbook Hanshin" (pdf). Hanshin Railway Online (ing basa Jepang). 2020. Diarsip (PDF) saka asliné ing 12 November 2021. Dibukak ing 28 February 2022.

Pranala jaba[besut | besut sumber]