Setatsiyun Cicalengka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasiun Cicalengka
PapanNamaStasiun CCL.png
  • Singkatan: CCL
Cicalengka KA Lokal Bandung Raya.jpeg
Kereta api Lokal Bandung Raya di stasiun Cicalengka
Letak
PropinsiJawa Barat
AlamatJalan Stasiun Cicalengka
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi II Bandung
Kelas setasiun[1]
PunggelanCCL
Dhuwuring stasiun+669 m
LayananKereta api Lokal Bandung Raya
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun


Stasiun Cicalengka ing taun 1900-an

Setatsiyun Cicalengka (CCL) minangka stasiun sepur kang mapan ing Jl. Setatsiyun Cicalengka, Cicalengka Kulon, Cicalengka, Bandung. Setatsiyun kang mapan ing kadhuwuran +669 m iki ana ing Laladan Operasi II Bandung. Setatsiyun iki ora adoh saka jalan raya Cicalengka - Majalaya.

Sepur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Cicalengka mung diampiri déning sepur ékonomi lan komuter, ya iku:

Stasiun sadurungé:
Stasiun Haurpugur
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Nagreg

Koordhinat: 6°58′53″S 107°49′58″E / 6.9814869°S 107.8326988°E / -6.9814869; 107.8326988


  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.