Setatsiyun Cicalengka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Setasiun Cicalengka
Cicalengka KA Lokal Bandung Raya.jpeg
Kereta api Lokal Bandung Raya di stasiun Cicalengka
Letak
PropinsiJawa Barat
AlamatJalan Stasiun Cicalengka
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi II Bandung
PunggelanCCL
Dhuwuring stasiun+669 m
LayananKereta api Lokal Bandung Raya
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setasiun
Stasiun Cicalengka/layout
Stasiun Cicalengka ing taun 1900-an

Setatsiyun Cicalengka (CCL) minangka stasiun sepur kang mapan ing Jl. Setatsiyun Cicalengka, Cicalengka Kulon, Cicalengka, Bandung. Setatsiyun kang mapan ing kadhuwuran +669 m iki ana ing Laladan Operasi II Bandung. Setatsiyun iki ora adoh saka jalan raya Cicalengka - Majalaya.

Sepur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Cicalengka mung diampiri déning sepur ékonomi lan komuter, ya iku:

Stasiun sadurungé:
Stasiun Haurpugur
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Nagreg

Koordhinat: 6°58′53″S 107°49′58″E / 6.9814869°S 107.8326988°E / -6.9814869; 107.8326988