Stasiun Haurpugur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Setasiun Haurpugur
Letak
Propinsi Jawa Kulon
Sujarah
Liyan-liyan
Oprator Laladan Operasi 2 Bandung
Punggelan HRP
Dhuwuring stasiun ±689 m. dpl.
Layanan Sepur Lokal Cibatuan, Sepur Lokal Bandung Raya
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setasiun

Haurpugur (HRP) ya iku stasiun sepur kang dumunung ing Haurpugur,Rancaekek,Bandung. Stasiun kang ana ing tlatah kaduwuran +689 m dpl iki dumunung ana ing Laladan Operasi 2 Bandung. Stasiun iki uga kagolong stasiun kelas 3.

Sepur[besut | besut sumber]


Stasiun sadurungé:
Stasiun Rancaekek
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Cicalengka