Setatsiyun Haurpugur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Stasiun Haurpugur)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Setasiun Haurpugur
Letak
PropinsiJawa Kulon
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi 2 Bandung
PunggelanHRP
Dhuwuring stasiun±689 m. dpl.
LayananSepur Lokal Cibatuan, Sepur Lokal Bandung Raya
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setasiun

Haurpugur (HRP) ya iku setatsiyun sepur kang dumunung ing Haurpugur,Rancaekek,Bandung. Setatsiyun kang ana ing tlatah kaduwuran +689 m dpl iki dumunung ana ing Laladan Operasi 2 Bandung. Setatsiyun iki uga kagolong setatsiyun kelas 3.

Sepur[besut | besut sumber]


Stasiun sadurungé:
Stasiun Rancaekek
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Cicalengka