Setatsiyun Haurpugur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stasiun Haurpugur

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun HRP.png
  • Singkatan: HRP
Letak
PropinsiJawa Kulon
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi 2 Bandung
Kelas setasiun[1]
PunggelanHRP
Dhuwuring stasiun±689 m. dpl.
LayananSepur Lokal Cibatuan, Sepur Lokal Bandung Raya
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun


Haurpugur (HRP) ya iku setatsiyun sepur kang dumunung ing Haurpugur,Rancaekek,Bandung. Setatsiyun kang ana ing tlatah kaduwuran +689 m dpl iki dumunung ana ing Laladan Operasi 2 Bandung. Setatsiyun iki uga kagolong setatsiyun kelas 3.

Sepur[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.


Stasiun sadurungé:
Stasiun Rancaekek
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Cicalengka