Menyang kontèn

Setatsiyun Ōmura (Hyōgo)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōmura

大村駅
Setatsiyun Ōmura, Dhesember 2008
Lokasi845-4, Ōmura Aza Tanijiri, Miki-shi, Hyōgo-ken 673-0404
Jepang
Koordinat34°48′31″N 134°58′17″E / 34.808734°N 134.971359°E / 34.808734; 134.971359Koordhinat: 34°48′31″N 134°58′17″E / 34.808734°N 134.971359°E / 34.808734; 134.971359
Operator Kobe Electric Railway
Jalur Jalur Ao
Letak dari pangkal20.8 km saka Suzurandai
Jumlah peron1 peron samping
Penghubung antarmoda
Informasi lain
Kode stasiunKB54
Situs webURL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata.
Sejarah
Dibuka28 Dhésèmber 1951 (1951-12-28)
Nama sebelumnyaDentetsu Ōmura (nganti 1988)
Penumpang
FY2019493
Lokasi pada peta
Setatsiyun Ōmura kapernah ing Prefektur Hyogo
Setatsiyun Ōmura
Setatsiyun Ōmura
Lokasi di Prefektur Hyogo
Setatsiyun Ōmura kapernah ing Jepang
Setatsiyun Ōmura
Setatsiyun Ōmura
Setatsiyun Ōmura (Jepang)

Setatsiyun Ōmura (大村駅 Ōmura-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Miki, Prefektur Hyōgo, Jepang, sing dioperasike dening Kobe Electric Railway (Shintetsu).

Lines[besut | besut sumber]

Setatsiyun Ōmura dilayani dening Jalur Ao lan nduweni adoh 20.8 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Suzurandai lan 28.3 kilometer saka Minatogawa lan 28.7 kilometer saka Shinkaichi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Hyōgo-railstation-stub