Sepik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sepik
Sepik bread 1.jpg
Jiniswhole wheat bread
Panggonan asalÉstlan
Buku masakan: Sepik  Médhia: Sepik

Sepik minangka roti gandum ing Éstlan . Sepik disiapake karo glepung gandum utawa campuran sing bisa ngemot gandum, gandum, lan gandum . Kajaba iku bisa ngemot bran . [1] [2] [3] [4]Biasane roti kasebut diwenehake kanggo pahargyan kaya Taun Anyar, Vastlapäev, utawa Dina St. [2] [3] Pendahulune langsung sepik yaiku roti gandum sing dikenal ing Éstlan Kidul minangka karask . [5]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sune 2009.
  2. a b Кальвик 1987.
  3. a b "Пища эстонцев" [Food of Éstlanns] (ing basa Rusia). Этнографический блог о народах и странах мира их истории и культуре. Dibukak ing 2016-06-23.
  4. Kärner 2005.
  5. Ränk 1976.