Semir sepatu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Semir lan sikat sepatu.

Semir sepatu ya iku sijining bahan kang awujud pasta, krim utawa cuwèr kanggo nggosok, supaya sepatu tahan banyu lan ndadèkaké katon luwih gilap lan apik. Lumrahé semir kagawé saka lilin lan gemuk.