Selsko meso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Selsko meso
Селско месо во грне.jpg
Buku masakan: Selsko meso  Médhia: Selsko meso

Selsko meso ( Basa Makedonia: селско месо , "daging desa") minangka salah sawijining jinis olahan daging babi lan sup jamur Balkan . Bahan-bahan khas kalebu daging babi, potongan bawang, daging asap, daging sapi, tomat utawa kecap, krim keju, jamur, mrico, rempah-rempah, anggur lan uyah. Sacara tradisional disiapake ing pot lempung.